Räpina haiglasse investeeritakse hooldusravi parandamiseks 12 miljonit krooni

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpina haigla koridor.
Räpina haigla koridor. Foto: Lauri Kulpsoo

Sotsiaalminister allkirjastas käskkirja, millega kiitis heaks Räpina haigla projekti õendus- ja hooldusteenuste infrastruktuuri arendamiseks ELi struktuuritoetuse vahendite kaasabil.

Projekti kogumaksumus on 12 miljonit krooni, millest 7 miljonit eraldatakse Räpina haiglale Euroopa Regionaalarengu Fondist, vahendas sotsiaalministeeriumi pressiesindaja.

Investeeringuga toetatakse Räpina haigla juurdeehituse rajamist. Sotsiaalminister Hanno Pevkur tundis heameelt, et kuu aja jooksul saab raha hooldusravi parandamiseks juba kolmas haigla. «Esimese kolme projektiga luuakse Viljandi, Valga ja Räpina haiglasse toetuse abil juurde kokku üle 90 hooldusravi voodikoha. On oluline, et hooldusravi kättesaadavus paraneb ka väiksemates keskustes,» ütles minister.

Õendus- ja hooldusteenuste infrastruktuuri arendamiseks eraldati Euroopa Regionaalarengu Fondist (ERF) toetusteks kokku 431 miljonit krooni, millele lisandub kaasfinantseering. Toetuse taotluse esitasid 20 investeeringute kava taotlejat kõigist Eesti maakondadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles