Tartu linn autasustas muuseumitöötajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnapea Urmas Klaas andis Toomel Tartu ülikooli muuseumis üle linna tänukirja 2013. aasta parimatele muuseumitöötajatele.

Tänukirja pälvisid teaduskeskuse Ahhaa ekspositsioonijuht Mihkel Sild, mänguasjamuuseumi Teatri Kodu programmijuht Annika Haga ning töö eest Tartu ülikooli muuseumi esimese korruse, Tartu vanima lifti ja vana anatoomikumi restaureerimisel Tiina Vint.

Heiki Tamm sai tänukirja botaanikaaia juhtimise eest aastail 2001–2013, Aune Anton tegevuse eest spordimuuseumi raamatukogus ja panuse eest muuseumide infosüsteemi arendamisel ning Reeli Kõiv üritustesarja «Looduse looming» korraldamise ja kunsti vahendamise eest kunstimuuseumi hariduskeskuse juhatajana.

Tänukirja pälvisid ka KGB kongide muuseumi kuraator Maris Viibur-Vilt ning trükimuuseumi käimalükkajaid ja kogude laiendajaid Madis Mikkor, aga samuti kultuuripärandi koguja ja hoidja Ülle Jäe muuseumiöö programmi koostamise ja näituseideede elluviimise eest ERMi püsinäitusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles