Foto: Tartus sai kokkupõrkes autoga raskeid vigastusi jalgrattur

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuspaik Tartus Näituse ja Vaksali ristmikul.
Õnnetuspaik Tartus Näituse ja Vaksali ristmikul. Foto: Vahur Kalmre

Täna hommikul põrkasid Tartus Vaksali ja Näituse tänava ristmikul kokku jalgrattur ning Volvo sõiduauto. Jalgrattur sai raskelt vigastada ning vajab haiglaravi.

Lõuna prefektuuri kinnitusel juhtus õnnetus täna hommikul kella 8.49 ajal. Sündmuskohal selgus, et rattur oli peateel ning liikus pikki Näituse tänavat kesklinna suunas. Volvo sõitis mööda Vaksali tänavat suunaga Tuglase tänava poole.

Autot juhtinud 1961. aastal sündinud Lea ütles, et ei märganud ratturit ning ei suutnud seetõttu kokkupõrget vältida. Jalgrattur, 1971. aastal sündinud Tea sai kokkupõrkes auto esiosaga raskeid vigastusi ja ta viidi haiglaravile. Autot juhtinud naisterahvas oli kaine.

Lõuna prefektuuri avariipolitseinikud alustasid õnnetuse uurimiseks väärteomenetlust. Uurimist lihtsustab mõneti asjaolu, et õnnetusel oli ka pealtnägijaid. Näiteks töötas ühel mööduval autojuhil esiklaasile paigaldatud pardakaamera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles