Laulupeorongkäik muudab auto- ja bussiliiklust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Vabadus on tunne" kontserdil on kavas  isamaalised laulud üldlaulupidude repertuaarist. Illustreeriv foto.
"Vabadus on tunne" kontserdil on kavas isamaalised laulud üldlaulupidude repertuaarist. Illustreeriv foto. Foto: Liis Treimann

Tartu laulupeole eelneva piduliku rongkäigu ajal esineb linnas ajutisi liikluspiiranguid, mis muudavad nii autode sõidumarsruuti kui ka linnaliinibusside graafikut.

Linnavalitsuse liikluskorraldusteenistuse teatel on 7. juunil kell 15 - 17.30 suletud Ülikooli tänav (Vallikraavi - Jakobi tn vahelises lõigus). Samas on keelatud ka sõidukite parkimine. Autoga ei pääse ka Vallikraavi tänava Ülikooli ja Küüni tänava vahele jäävale osale.

Buss liinil nr 6, mis väljub Zoomeedikumi peatusest kesklinna suunas kell 17, sõidab marsruudil Kreutzwaldi - Veski - Pepleri -Riia -Turu jne. Kell 17.25 Zoomeedikumi peatusest väljuv buss sõidab marsruudil Kreutzwaldi - Tuglase - Vaksali - Kuperjanovi - Pepleri - Riia - Turu jne. Bussid ei läbi Hurda, Lai, Palmihoone ja Raeplatsi peatusi.

Vabaduse pst peatusest kell 17.09 Tähtvere suunas väljuv buss sõidab marsruudil Vabaduse - Kroonuaia - Herne - Tuglase - Kreutzwaldi jne. Bussid ei läbi Kloostri, Hurda ja Kreutzwaldi peatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles