Politsei palub abi Tartus juhtunud avariide pealtnägijatelt

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel, 30. mail kella 13.30 ajal juhtus Tartus Turu ja Jõe tänavate ristmikul liiklusõnnetus.
Reedel, 30. mail kella 13.30 ajal juhtus Tartus Turu ja Jõe tänavate ristmikul liiklusõnnetus. Foto: Lõuna prefektuur

Tartu avariipolitseinikud paluvad tunnistajate abi Tartus juhtunud liiklusõnnetuste lahendamisel.

Pühapäeval, 1. juunil kella 13.30 ajal teatati politseile, et Tartus Kaunase puiesteel sõideti otsa parkivale sõiduautole Audi, millel sai kahjustada esistange. Kahju põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

Reedel, 30. mail kella 13.30 ajal juhtus Tartus Turu ja Jõe tänavate ristmikul liiklusõnnetus. Esialgse info kohaselt ületas 38-aastane Margus fooriga reguleeritud jalakäijate ülekäigurajal sõiduteed ning sai löögi kesklinna poolt Sõpruse silla suunas liikunud sinist värvi sõiduautolt Mercedes-Benz, mille roolis oli kaine 50-aastane Toomas. Liiklusõnnetuses sai vigastada jalakäija, kelle meedikud TÜ Kliinikumi tervisekontrolli toimetasid. Mõlemad liiklusõnnetuses osalenud mehed kinnitavad, et fooris põles neile lubav roheline foorituli.

Neljapäeval, 29. mail sõideti Tartus Riia tänava parklas otsa sõiduautole Toyota Carina E. Kahju põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud liiklusõnnetustest pealt nägema või oskavad anda muud nende avariide asjaolusid selgitavat teavet, palutakse helistada lõuna prefektuuri avariipolitseinike telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles