Pildid ja video: Tallinna-Tartu maanteel põrkasid autod kokku

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul Põrkasid Jõgevamaal Puurmani lähistel Tallinna-Tartu maanteel kokku kaks sõiduautot. Avariipaigalt viidi haiglasse üks inimene.

Õnnetusest Puurmani viadukti juures sai politsei teate kella 8.15 ajal, kinnitas Lõuna prefektuur. Esialgse info kohaselt kaotas Tallinna poolt Tartu suunas liikunud Volkswagen Golf seni teadmata põhjusel juhitavuse, sattus külglibisemisse ja sõitis külje pealt sisse Tartu poolt Tallinna suunas liikunud sõiduautole Toyota Avensis.

Sündmuskohal käinud Jõgeva politseinikud selgitasid, et mõlemas sõidukis viibisid avarii hetkel vaid juhid, kes olid kained ning kasutasid nõuetekohaselt turvavarustust. Mõlema sõiduauto rehvid vastasid kehtestatud nõuetele.

Liiklusõnnetusese tagajärjel toimetasid meedikud Volkswagen Golfi juhi tervisekontrolliks TÜ Kliinikumi, teises autos viibinud juht liiklusõnnetuses vigastada ei saanud.

Avarii täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles