Ülikool laiendab arstitudengite praktikavõimalusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna sõlmivad Tartu ülikool ja Põhja-Eesti regionaalhaigla koostööleppe, mis laiendab märkimisväärselt arstiteaduskonna tudengite praktikavõimalusi Tallinnas. 

Tartu ülikooli arstitudengite peamine praktikakeskus on seni olnud Tartu ülikooli kliinikum. Tartu ülikooli arstiteaduskonna dekaan Joel Starkopf rääkis, et tänu koostööleppele saab Põhja-Eesti regionaalhaiglast ülikoolile strateegiliselt vajalik õppebaas nii diplomieelse arstiõppe praktika kui ka residentuuri praktilise õppe korraldamisel.

Põhja-Eesti regionaalhaigla ülemarst Andrus Remmelgas ütles, regionaalhaiglas on tagatud kõik võimalused nüüdisaegsete tehnoloogiate kasutamiseks ravis. 

«Meie haiglas loovad erinevate haigustega ravil olevate patsientide hulk ja kõrgelt kvalifitseeritud erialaspetsialistid head võimalused tudengitele eriala omandamiseks ning noorte tohtrite väljaõppeks,» märkis Remmelgas. 

«Praktikavõimaluste laienemine ja tegevarstide suurem kaasamine õppetöösse parandab kindlasti arstiõppe kvaliteeti ja tagab, et meie pakutav haridus oleks jätkuvalt konkurentsivõimeline,» leidis Starkopf. Ta tõstis esile regionaalhaigla arstide pädevust ja kvalifikatsiooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles