Fa-diees annab suure kontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme kell 18 peab  lauluõpetaja ja koolitaja Ingrid Otti Vanemuise suures majas oma 55 aasta juubelit, tähistades ühtlasi 30. tegevusaastat lauluõpetaja ja laulustuudio Fa-diees eestvedajana.

Vanemuise kontserdil astuvad üles nii endised kui praegused stuudio õpilased. Lauljaid saadab bänd ning Tartu 1. muusikakooli süm­foniettorkester Kaido Otsingu juhatusel.

Fuajees saab tutvuda Fa-dieesi ajalooga, välja antud laulikute ja helikandjatega ning uue ringvaateplaadiga.

Triinu Lööve pere lapsed on laulustuudioga seotud olnud üle kümne aasta. Lööve ütleb, et särtsakal ja elurõõmsal Ingrid Ottil on erakordne võime panna lapsed laulma.

«Ta hindab lastes nende eripära ja paneb nad laval särama,» ütles ta. «Stuudio pole mitte ainult koht, kus käiakse laulmas, vaid seal saab hästi hoitud ka laste tantsu- ja näitlemispisik.»

Stuudio töös osaleb 130 last vanuses 3–19 aastat. Eesti tugevamail laulukonkursil Laulukarussellil on saavutatud mitu esikohta ja ka kõikidel muudel võistlustel on jõutud ikka finalistide hulka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles