Joobes ja lubadeta juht põhjustas raske liiklusõnnetuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Lennart Rikk

Eile õhtul sai Võru-Põlva maanteel toimunud raskes avariis viga neli inimest, kui joobes ja lubadeta noormehe juhitud Volkswagen Passat üle katuse rullus.

«Kell 19.37 tuli teade, et Võru-Põlva maantee 10. kilomeetril on raske avarii teinud sõiduauto Volkswagen Passat,» rääkis PPA valvepressiesindaja Mihkel Loide Postimees.ee’le.

Õnnetus juhtus eile õhtul Põlva maakonnas Laheda vallas Võru- Põlva maantee 16. kilomeetril, kus sõiduauto Volkswagen Passat, mida juhtis juhtimisõiguseta ja alkoholijoobes 18-aastane Aivar, kaotas sirgel teel juhitavuse, sõitis teelt välja ja rullus üle katuse.

Sõidukis viibinud 18-aastane Birgit, 18-aastane Kristi ja 19-aastane Joel toimetati vigastustega TÜ Kliinikumi ning 52-aastane Kalev toimetati vigastustega Põlva haiglasse.

«Avariis kannatada saanud inimesed on väga tõsises seisus,» ütles Loide.

Joobes olnud juht lahkus sündmuskohalt kuid pöördus hiljem ise politseisse ja sealt toimetati Põlva haiglasse ning peale esmaabi lubati kodusele ravile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles