Fotod: Tartus rammis buss Tasku keskust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buss sõitis Tasku keskuse sisehoovis esiosaga seina sisse.
Buss sõitis Tasku keskuse sisehoovis esiosaga seina sisse. Foto: Kristjan Teedema

Täna hommikupoolikul sõitis reisibuss Tartus bussijaama juures vastu Tasku keskuse seina. Esialgsetel andmetel ajas bussijuht masinal käigud sassi.

Õnnetus juhtus keskuse sisehoovis, kus bussid seisavad ja ootavad, et sõita väljumisajal õige platvormi juurde. Lõuna prefektuuri kinnitusel sai politsei täna hommikul kella 10.45 ajal teate, et Tartus Turu tänava bussijaama sisehoovis on maaliinibuss sõitnud vastu maja seina.

Sündmuskohal käinud avariipolitseinikud selgitasid, et Volvo liinibussi juhtinud 52-aastane Venda oli kaine, kuid ajas sõitu alustades segamini käigud ning tagurdamise asemel sõitis ta hoopis edasipidi vastu Tasku kaubanduskeskuse seina metallist fassaadi. Ostukeskuse seina taga asuvas ruumis olid kliimaseadmed, mis kahjustada ei saanud.

Liiklusõnnetuse hetkel viibis bussis kümmekond inimest, kes samuti vigastada ei saanud.  Avarii tagajärjel oli bussi esiosa deformeerunud ning uuesti liinile minekuks vajab ühissõiduk remonti. Liiklusõnnetuse osapooled said süü osas omavahel kokkuleppele ning juhtumiga tegeleb edasi kindlustus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles