Tartlane tuli sekretäride võistlusel kolmandaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel Olustveres peetud sekretäritöö õpilaste kutsemeistrivõistlusel «Tippsekretär 2014» sai kolmanda koha Tartu kutsehariduskeskuse õpilane Madli Petuhhov. 

Võit läks Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õpilasele ning teine koht Tallinna maamajanduskooli.

Tänavustel võistlustel võtsid mõõtu 22 kutseõppurit Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolist, Pärnumaa kutsehariduskeskusest, Tartu kutsehariduskeskusest, Lääne-Viru rakenduskõrgkoolist ja Tallinna majanduskoolist. Võistlejad pidid näitama oma oskusi ja teadmisi dokumendihalduses, arvutitöös, eesti keeles ning protokolli, etiketi ja kultuuri laitmatus valdamises.

Žürii liige ja Eesti juhiabide ühingu auliige Sirje Orveti sõnul oli võistlejate ettevalmistus selliseks mõõduvõtmiseks ühtlane ja piisav. Ta ütles, et kõige raskem oli osalejatele toimetulek võistluspingega, mis tegi vahepeal küsimuste mõistmise keeruliseks. Kiita saab tänavu aga võistlejate head eesti keele oskust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles