Linnasprindil võidutsesid endised laskesuusatajad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eveli Saue ja Priit Viks.
Eveli Saue ja Priit Viks. Foto: Margus Ansu

Kolmapäeval Tartu kesklinnas peetud Linnasprindi hooaja teisel etapil osales 189 orienteerumispaari. Segapaaride klassis võidutsesid endised laskesuusatajad Eveli Saue ja Priit Viks ajaga 11:21 minutit.

Meespaaride arvestuses tulid võitjaks Arvi Anton ja Joosep Tammemäe (09:02) ning naispaaride arvestuses krooniti võitjaks Kristiina Laht ja Madli-Johanna Maidla (11:50), teatas linnasprindi peakorraldaja Tauri Tilk.

Peakorraldaja lisas, et raja läbimise tulemusi vaadates leidus neid, kes panid rõhku kiirusele, kuid ka neid, kes lihtsalt nautisid õhtupoolikut. Kvaliteetne ajaveetmine on ka Tilga sõnul üks korraldajate eesmärk.

Linnasprindi teisel etapil tuli võistlejail läbida valikorienteerumisrada, kus maha märgitud kaheteistkümnest punktist tuli läbida tuli kaheksa. Rada kulges Tartu vanalinnas ja Toomemäel.

Järgmised Linnasprindi etapid on kavas 9. juulil ja 6. augustil Pärnus. Tartus võisteldakse taas 1. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles