Salva/Rock saavutas EYBLi superfinaalis neljanda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel Poolas Człuchówis peetud Euroopa noorte korvpalliliiga (EYBL) kuni 14-aastaste poiste superfinaalis sai Salva/Rocki võistkond neljanda koha. 

Sealjuures võideti nimekaid Läti ja Leedu suurklubisid. Sabonise korvpallikooli alistati koguni 77:57 ja Riia VEFi võistkonnast oldi parem 77:69. Finaali võitnud Pomerania 2000 võistkonnale kaotati 60:66 ja pronksimängus KA Tallinna Kalevile 52:60.

Võistkond mängis kooseisus Georg Kaasik, Hendrik Eelmäe, Henri Miller, Egert Paap, Hannes Saar, Gregory Villmann, Richard Vider, Timo Timmi, Peeter Toomas Tael, Rauno Richard Arak, Joonas Anton Jürgenstein, Patrik Peemot ja Kerr Kriisa. Treenerid Raido Rebane ja Gert Prants.

Superfinaali all star’i viisikusse valiti Salva/Rocki võistkonnast Joonas Anton Jürgenstein ning võistkonna parimaks mängijaks Hendrik Eelmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles