Vargad punnisid politseile kõvasti vastu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudus käed. Pilt on illustratiivne.
Raudus käed. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik / Postimees

Politsei sai laupäeval Tartus Kalda teel asuvast kauplusest kauba eest maksmata välja tormanud noored mehed kiiresti kätte. Nende kinnipidamine osutus aga ootatust raskemaks, sest kahtlusalused otsustasid korrakaitsjaid rünnata.

Lõuna prefektuuri kinnitusel sai politsei 3. mail teate, et Kalda teel asuvast kaubanduskeskusest jooksid läbi turvaväravate välja kaks noormeest, kes varastasid kauplusest erinevaid tooteid.

Poest jooksuga väljunud noormehed äratasid oma kahtlase käitumisega tööst vaba aega veetnud politseiametniku tähelepanu. Korrakaitsja jooksis noormeestele järgi ning pidas nad kinni. 

Kinnipidamisel osutasid noormehed politseiametnikule vastupanu ning ründasid teda. Appi tulnud kolleegid panid 23- ja 22-aastase mehe käed raudu ning toimetasid nad arestimajja.

Politseiametnik rüseluses vigastada ei saanud. Siiski alustas politsei lisaks varguse menetlemisele ka kriminaalasja karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb vägivalda võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles