Politsei palub abi Tartus juhtunud avariide pealtnägijailt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Ravila ja Ilmatsalu tänava ristmikul 29. aprillil.
Liiklusõnnetus Ravila ja Ilmatsalu tänava ristmikul 29. aprillil. Foto: Politsei

Tartu avariipolitseinikud paluvad tunnistajate abi nelja hiljuti Tartus juhtunud liiklusõnnetuste lahendamisel.

Teisipäeval, 29. aprillil kella 11.20 paiku juhtus Tartus Ravila ja Ilmatsalu tänava ristmikul liiklusõnnetus, kus kokku põrkasid kaks sõiduautot. Esialgsetel andmetel ei andnud punast värvi sõiduauto Fordi juht samaliigiliste teede ristmikul teed paremalt poolt lähenenud sõiduautole Volkswagen Golf. Pärast kokkupõrget lahkus Ford sündmuskohalt kahju korvamata, teatas Lõuna prefektuur.

Esmaspäeval, 28. aprillil teatati politseile, et Tartus Veeriku Selveri parklas on sõidetud otsa väikebussile Mercedes-Benz Vito, millel sai kahjustada tagastange.

Esmaspäeval, 28. aprillil kella 17 paiku sõideti Tartus Kuu ja Tähe tänava nurgal otsa musta värvi sõiduautole Volkswagen Passat, millel sai kahjustada tagastange.

Laupäeval, 26. aprillil teatati politseile, et Tartus Nõlvaku tänava majaesises parklas on otsa sõidetud  sõiduautole Opel Vectra, millel sai kahjustada parem esiosa.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud liiklusõnnetustest pealt nägema või oskavad anda muud nende avariide asjaolusid selgitavat teavet, palutakse helistada Lõuna prefektuuri avariipolitseinike telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles