Pildid: linnaliinibussi ja sõiduauto kokkupõrkes said inimesed vigastada

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peamiselt Tartu Ihaste linnajao laste kooli sõidutamiseks mõeldud buss nr 26 sattus täna hommikul kella 7.30 paiku avariisse. Ihaste tee ja Varsa tänava ristmikul põrkas buss kokku Peugeot sõiduautoga. Sõiduautos said vigastusi naine ja kaks last.

Sündmuskohal oli näha, et buss rammis sõiduautot juhipoolselt küljelt ning lohistas seda vastassuunavööndisse tee pervele. Päästjad ja politseinikud suunasid suurema osa liiklejaid avariipaiga kõrvalt Varsa tänavale. Sündmus lahendati suhteliselt kiiresti. Kella 8 paiku töötas sündmuspaigal veel üksnes avariigrupp. Buss ja operatiivteenistused olid lahkunud. Avariiline sõiduauto oli tõstetud treilerile.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk ütles Tartu Postimehele, et esialgse info kohaselt eiras Peugeot'i juhtinud naine «anna teed» liiklusmärgi nõudeid ja sõitis ette peateel liikunud linnaliinibussile.  

Sõiduautos viibis õnnetuse hetkel neli inimest. Roolis olnud 41-aastane naine ja temaga kaasa reisinud 17- ja kuueaastane laps said liiklusõnnetuses kergemaid vigastusi. Meedikud toimetasid TÜ kliinikumi tervisekontrolli kolm inimest.

Linnaliinibussis viibis õnnetuse hetkel paar inimest ja neist keegi vigastada ei saanud.

Mõlema sõiduki juhid olid kained ning mõlemas sõidukis kasutati turvavarustust.

Politsei tuletab sõidukijuhtidele meelde, et kõrvalteelt peateele sõites tuleb vaadata tähelepanelikult kahele poole ning peateele välja sõita võib alles manöövri ohutuses veendununa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles