Aiajäätmete tasuta vastuvõtt pikeneb

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu tn 49 asuv jäätmejaam.
Turu tn 49 asuv jäätmejaam. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Postimees kirjutas teisipäeval, et nädalavahetusel ei saanud paljud tartlased jäätmejaamades tasuta ära anda aiajäätmeid. Täna teatas linnavalitsus, et aiajäätmete tasuta vastuvõtt linna jäätmejaamades pikeneb kahe nädala võrra.

Seega saab kevadkoristuse käigus tekkinud aiajäätmeid (puulehti, oksi jm) viia Turu 49 ja Jaama 72c jäätmejaamadesse kuni 11. maini. Jäätmejaamad on avatud teisipäevast reedeni kell 12–18 ja nädalavahetusel kell 10–16. 1. mail on jäätmejaamad suletud.

Linnavalitsus tuletab meelde sedagi, et linnas on prügi ja aiajäätmete põletamine keelatud.

14. aprillil alanud linna heakorratalgud on tegusalt käima läinud, Tartu linnapuhastuse peaspetsialist Madis Tammeoru sõnul on vabatahtlikke talgulisi kirjas tuhande ringi. Kes soovib veel talgutele tulla, võib osalemissoovist teada anda telefonil 503 7215. Talgud kestavad 27. aprillini.

Lisaks oma kodu ümbruse korrastamisele palub linnavalitsus probleemidest linnas (tänavaaukudest, katkistest liiklusmärkidest, tänavavalgustitest jm) teada anda Tartu heakorratelefonile 1789. Infot saab edastada ka SMSiga numbrile 1789, e-kirjaga aadressil 1789@tartu.ee või kodulehe aadressil http://www.tartu.ee/1789.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles