Joobespäi roolikeeramine viis mehed trellide taha

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Politsei taotles kahele Lõuna-Eestis tabatud lubadeta ja purjus roolikeerajale aresti. Kohus rahuldas taotluse.

Reedel, 18. aprillil varahommikul kella 6 paiku peatasid Valga patrullpolitseinikud Elva – Palupera - Kähri tee 15. kilomeetril sõiduauto BMW. Juhi kontrollimisel ilmnes, et rooli keeranud 28-aastane Arno oli alkoholi tarvitanud, vahendas Lõuna prefektuur. Samuti puudus tal mootorsõiduki juhtimisõigus.

Kuna Arnot on ka varem joobes sõidu eest karistatud, toimetati ta arestikambrisse kohut ootama. Et Arno liikluskäitumisele polnud varasemad karistused oodatud mõju avaldanud, taotles politsei talle kohtus karistuseks aresti.

Valga kohtumajas laupäeval peetud istungil määrati mehele karistuseks maksimaalne võimalik ehk 30 arestipäeva.

Täna hommikul seisis Valgas kohtu ees Arno saatusekaaslane. 38-aastane Läti Vabariigi kodanik Egils, kelle kahtlastest manöövritest maanteel andis politseinikele teada tähelepanelik liikleja, tabati Opel Omega rolist 19. aprilli hommikul kella 9 paiku Jõhvi-Tartu-Valga maantee 206. kilomeetril.

Sõidukijuhi kontrollimisel ilmnes, et temagi on tarvitanud alkoholi ning juhtimisõigust tal samuti polnud. Politsei viis mehe arestimajja, kust ta täna otse kohtupingist läks vanglasse oma kahekümnepäevast aresti kandma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles