Tartus selguvad ilu- ja rühmvõimlemise meistrid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iluvõimlemine.
Iluvõimlemine. Foto: Sille Annuk

Laupäeval, 19. aprillil selguvad Tartus Annelinna spordimajas Eesti meistrid iluvõimlemise mitmevõistluses juuniori- ja meistriklassis. 

Kokku astub võistlustulle 52 iluvõimlejat ning meistriklassi võitja pärjatakse ühtlasi Eesti absoluutse meistri tiitliga.

Pühapäeval toimuvad võistlused rühmvõimlemise laste-, noorte-, juuniori- ja meistriklassis ning iluvõimlemise finaalvõistlused, kus selgitatakse üksikalade meistrid juuniori- ja meistriklassis.

Juba mitmendat aastat peetakse Eesti meistrivõistlused koos kahel kõige populaarsemal võimlemisalal – ilu- ja rühmvõimlemises, ning seetõttu võib korraga võistlemas näha nii Eesti parimaid ilu- kui ka rühmvõimlejaid, kes on viimastel aastatel edukalt võistelnud rahvusvahelises konkurentsis.

Võistlused on üks viimaseid jõuproove iluvõimlejatele enne juunioride EM-võistlusi, mis toimuvad 13.–15. juunil Bakuus, ning rühmvõimlejatele enne MM-võistlusi, mis on 23.–25. mail Moskvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles