Pildid: Tartu lähistel hukkus kitsega kokku põrganud auto juht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linna lähistel juhtus täna raske liiklusõnnetus, kus kitse ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus autot juhtinud naine.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus õnnetus täna kella 21.15 ajal Tähtvere vallas Tartu-Tiksoja tee 5. kilomeetril enne raudtee ülesõitu.

Tallinnast Tartu suunas liikunud sõiduauto Audi A6 ette jooksis kraavipervelt kits, kes paiskus Audi esinurgast saadud löögist läbi Tartu poolt lähenenud Volkswageni esiklaasi. Volkswagenit juhtinud 32-aastane Tuulikki suri kitsega kokkupõrkes saadud löögist sündmuskohal. Audis olnud juht ja kaasreisijad viga ei saanud.

Esialgsetel andmetel oli liiklusõnnetuses osalenud sõidukites inimestel turvavöö nõuetekohaselt kinnitatud.

Juhtumi täpsemate asjaolude selgitamiseks alustas Lõuna prefektuur kriminaalmenetlust.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk ütles, et esmapilgul on tegemist väga halbade asjaolude kokkulangemisega, mida on ka igakülgselt seaduskuulekal liiklejal keeruline ennetada või vältida. «Õnnetuspaigal oli järsk perv ja põrkepiire, kust pimeduses kitse tulekut sõiduteele on väga raske ette aimata või märgata,» kirjeldas Virk pressiesindaja vahendusel.

Politsei selgitas, et Audit juhtinud 35-aastane Risto oli kaine. Audi esinurgast saadud löögist paiskus kits läbi Volkswagen Caddy esiklaasi. Samuti läbistas looma korjus juhi taga olnud vaheseina ning jäi pidama kaubiku pakiruumi.

Volkswagenit juhtinud ja õnnetuses hukkunud naisega oli autos kaasas koer, kes toimetati avariipaigalt loomade varjupaika. Hukkunud metslooma viis ära kohalik jahimees.

Copy
Tagasi üles