Kavastus tuleb Jüriöö jooks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooks. Illustreeriv foto.
Jooks. Illustreeriv foto. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Luunja vallas Kavastu külas peetakse 22. aprilli õhtul Jüriöö jooksu, kuhu osalema on oodatud nii lapsed kui suured.

Kuni kuueaastased lapsed võistlevad individuaaldistantsidel, täiskasvanutel on võimalik end proovile panna teatejooksus, rääkis Luunja kultuuri- ja vabaajakeskuse direktor Toomas Aru. «Kavastusse oodatakse peresid koos lastega, seltskondi, kes panevad kokku oma teatejooksu võistkonna ja ka pealtvaatajaid.»

Kõik lastejooksudel osalenud saavad magusa auhinna ja diplomi. Lisaks võistlusmomendile on võimalik tutvuda kaitseliidu Tartu maleva tegemistega, vaadata relvanäitust ja kaitseliitlaste telki.

Kavastusse jõuab 22. aprilli õhtul ka Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu kampaania «Anname au!», mida viivad läbi Tartu naiskodukaitsjad. Kampaania kutsub üles kandma veteranipäeva eel ja ajal sinilille rinnamärki Eesti Kaitseväe ja kaitseliidu veteranide ning nende lähedaste toetuseks.

Jooks, mida korraldavad Luunja kultuuri- ja vabaajakeskus ning Kavastu meeste selts, algab 22. aprillil kell 19. Osavõtt on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles