Lõvipere aitab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Heategeva Lionsi klubi Tartu Toome liikmed panid oma nõu ja jõu kokku, et toetada naiste varjupaigast iseseisvasse ellu siirduvat ema koos lastega. Klubi liikmed aitasid osaliselt sisustada korteri ja varustada ta hädavajalikuga (mööbel, nõud, esmatarbekaubad).

Selleks tegevuseks vajalik raha saadi heategevuslike jõulukalendrite müügist ja annetustest. 

Varasematel aastatel on klubi aidanud Tartu Nukitsamehe lasteaeda (soetati jalgrattad, logopeedilised õppevahendid, fotokaamera) ja jõulude ajal meeles pidanud üksinda lapsi kasvatavaid vanavanemaid. Korrapäraselt käiakse Maarja külas talgutel ja tehakse sealsetele elanikele üritusi. Saabunud nädalal viiakse küla noored iga-aastasele boolingumängule. Lähiajal lisandub meie tegemistesse Mäe asenduskodust iseseisvasse ellu astuva noore toetamine-nõustamine. 

Klubi on asutatud 2001. aastal  ja selles on 19 tegusat naist.  Klubi on küll ainult naiste klubi, kuid Tartus ja lähiümbruses on veel kuus toimekat nii ainult meeste kui ka pereklubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles