Politsei otsib avariisid pealt näinud inimesi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Laial tänaval sõideti 10. aprillil otsa punast värvi sõiduautole BMW, millel sai kahjustada juhiuks. Otsasõitja põgenes.
Tartus Laial tänaval sõideti 10. aprillil otsa punast värvi sõiduautole BMW, millel sai kahjustada juhiuks. Otsasõitja põgenes. Foto: Politsei

Avariipolitseinikud paluvad tunnistajate abi kolme Tartus juhtunud liiklusõnnetuse lahendamisel.

Ööl vastu 12. aprilli sõideti Tartus Puiestee tänaval otsa sõiduautole Toyota Avensis, millel sai kahjustada tagastange. Otsasõitja lahkus sündmuskohalt, teatas Lõuna prefektuur.

Neljapäeval, 10. aprillil sõideti Tartus Raua ja Sõpruse tänava ristmikul otsa liiklusmärgile. Ka see kahju põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

Samal päeval sõideti Tartus Laial tänaval otsa ka punast värvi sõiduautole BMW, millel sai kahjustada juhiuks. Otsasõitja põgenes.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud liiklusõnnetustest pealt nägema või oskavad anda muud nende selgitavat teavet, palutakse helistada Lõuna prefektuuri avariipolitseinike telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles