Aasta e-kursuse tiitli pälvis inglise keele kursus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti e-ülikooli konsortsiumi aasta e-kursuse stipendiumi pälvis Tartu ülikooli kursuse «Inglise keel humanitaarerialade üliõpilastele, tase B2.2» autor, TÜ keelekeskuse inglise keele õpetaja Liina Tammekänd.

E-õppe ekspertidest koosneva komisjoni hinnangul paistab kursus silma hästi järgitava ja loogilise ülesehituse poolest, mis hõlbustab õppijal kursusel orienteerumist ning toetab selle edukat läbimist.

Kursuse saab läbida täielikult veebipõhiselt. Õppe käigus loetakse akadeemilise suunitlusega tekste, kuulatakse dialooge ja monolooge, tehakse nende põhjal interaktiivseid harjutusi ning osaletakse foorumiarutlustes. 

«Üritasin kursuse teha sellisena, nagu mulle meeldiks: hästi struktureerituna – et ma vaatan peale ja saan kohe aru, mis toimub. Ainuke asi, mida tudengitel vaja, on stabiilne internetiühendus ning selliseid vabandusi ma vastu ei võta, et internet läks ära ja ma ei saanud testi teha,» selgitas Tammekänd. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles