Tervisepäeval valmis 50 kilo salatit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervislikku salatit meisterdas 144 last.
Tervislikku salatit meisterdas 144 last. Foto: Tiina Angerjärv

Tasku keskuses laupäeval korraldatud tervisepäeval tegid Tartu lapsed 50 kilo ja 362 grammi tervislikku salatit ning korraldajad usuvad, et nii suures koguses salatit pole Eestis korraga valmistatud. Salatitööga tegeles 23 võistkonda ehk 144 last.

Loosi tahtel said peaauhinna – Cinamoni kinoseansi tervele klassile koos ringkäiguga kinos – Tartu kommertsgümnaasiumi 5.b klassi õpilased.

Tartu tervislikema klassi tiitli pälvisid vene lütseumi 6.a klass ja Kivilinna gümnaasiumi 3.c klass. Nende auhind on Plasku vaateplatvormi külastus koos giidiga. Selle tiitli jagamisel arvestati plakativõistlusele laekunud töid, mida oli 28.

Tartu parima tervisliku salatikoha tiitli võitis Cafe Truffe. Loosi tahtel sai auhinna ka üks klientidest, kes oli Tartu toidukohtade salateid hinnanud. Selleks osutus Ljudmila Kovõlina.

Tervisepäeva eesmärk oli tutvustada tervislikku toitumist, liikumist ja elutervet mõtlemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles