Tartumaa noored võidutsesid konkurssidel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hariduse infotehnoloogia sihtasutus kuulutas eelmisel nädalal hariduskonverentsil „Pöördepunkt hariduses“ välja õpilasvõistluste võitjad. Auhindu jagati kuues kategoorias ning kolm neist said Tartumaa lapsed. 

Neljale võistlusele olid oodatud animafilmid, digiloovtööd, tehnoloogia- ja innovatsiooniteemalised arendusprojektid ning matemaatikaprogrammiga GeoGebra loodud kujundid.

Digiloovtööde võistlusel sai 7.–9. klassi õpilaste seas esikoha kommertsgümnaasiumi õpilane Markus Trasberg tööga „Mõru ja magus tõde“ õiglasest kaubandusest ja šokolaaditootmisest.

Samal võistlusel said 4.–6. klassi õpilaste seas esimese koha Lähte ühisgümnaasiumi 4. klassi õpilased Elisabeth Carmen Adamson, Mikk Kaasik, Norah Neppo, Johanna Süggis ja Renee Oras.

Võidu tõi animafilmina loodud õppematerjal „Tehke kaasa“, mis aitab I-II kooliastme lapsi, et astmenimede ja käemärkidega laulmine selgeks saaks.

HITSA innovatsioonikeskuse ja Nõo reaalgümnaasiumi koostöös korraldatud matemaatikavõistlusel „Märka matemaatikat enda ümber – tessellatsioon“ saavutas 7.–9. klasside arvestuses esimese koha Diana Belolipetskaja Annelinna gümnaasiumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles