Otsinguid Tamula järvel raskendab tugev tuul

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamula järvel kadunuks jäänud kalameeste otsingud.
Tamula järvel kadunuks jäänud kalameeste otsingud. Foto: Kristjan Teedema

Ööl vastu tänast Võrus Tamula järvel kaduma jäänud mehi on otsitud kogu varahommiku ning otsingud jätkuvad. Küll aga raskendab otsinguid tugev tuul.

Täna pärastlõunal kella 14.30 (täpsustatud - uus vahetus läks järvele kell 14.30, mitte 13.30) ajal läks öösel kaduma läinud mehi otsima teine päästjate vahetus. Esimene vahetus otsis kadunud mehi terve hommiku, ent tulutult. Postimehe ajakirjanik vahendas sündmuskohalt, et järvel on tugev tuul, mis raskendab otsinguid oluliselt.

Ta lisas, et järvest leiti otsingute käigus kalavõrgud. Kuna tegemist on ka kalameestega, on põhjust arvata, et nad läksid järvele võrke välja võtma. Kaduma jäänud meestest kaks on päästetöötajad, kolmas mees on neist ühe poeg.

Postimehe ajakirjanik ütles pärast Lõuna päästekeskuse juhi Margo Klaosega vestlemist, et otsingud võivad kujuneda väga pikaks. Praegusel hetkel pole sugugi kindel, et otsingud täna lõpule jõuavad, lisas ta.

Ööl vastu tänast läks Võrus Tamula järvel väidetavalt ümber aerupaat, millega sõitsid kolm meest. Politsei teatel läksid kolm meest kalale 10. aprilli õhtul kella 22 ajal. Kella 2.32 ajal sai häirekeskus teate, et mehed pole järvelt koju naasnud ja nende mobiiltelefonid on samuti levipiirkonnast väljas või välja lülitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles