Kortermajade ümbruse parkimisplaneering on väljapanekul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnaplaneerimise ja maakorralduse osakonnas (Raekoja plats 3) ning raekojas linna infokeskuses on 6. maini avalikul väljapanekul kortermajade piirkondade parkimise planeering. 

Teemaplaneeringut ja keskkonnamõju strateegilise hindamise aruannet tutvustav avalik arutelu on 21. aprillil kell 17 haridusosakonna saalis (Raekoja plats 12). Avalikustamise tulemusi tutvustav arutelu tuleb 2. juunil kell 17 sealsamas.

2011. aasta detsembris algatatud planeeringu ülesanne on pakkuda terviklikku lahendust parkimisprobleemide leevendamiseks Annelinnas ja teistes suurte kortermajadega piirkondades. Planeeringu peamine eesmärk on tihedalt asustatud linnaosade elukeskkonna kvaliteedi tõstmine, tagades ühelt poolt piisavad juurdepääsu- ja parkimisvõimalused, teisalt ka haljastuse ning mänguväljakute osakaalu. Teemaplaneering hõlmab alasid kokku ligi 28 ruutkilomeetrit, kus elab enam kui 40 000 tartlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles