Tartus räägitakse täppispiimatootmisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 9.aprillil on Ahhaa teaduskeskuses täppispiimatootmise konverents, mis toob Tartusse rahvusvaheliselt tunnustatud eksperdid.

Lektorite tähelepanu keskmes on innovaatilised lahendused progressiivses piimakarjakasvatuses, mida rakendades on võimalik kasvatada piimafarmi efektiivsust ja tulu. Näiteks dr Rob Drysdale räägib oma ettekandes, kuidas parandada veterinaararsti ja farmeri koostööd, milliseid näitajaid saab jälgida distantsilt ja mis vajab pidevat järelevalvet ja mõõtmist kohapeal.

Rahvusvaheliste kogemustega dr Prakash Kalarickal käsitleb teemat «Tõuaretuse ja taastootmise juhtimise mõju piimafarmi majandustulemustele».

Hr Filippo Zucchi käsitleb oma ettekannetes täppissöötmislahendusi, söödakomponentide analüüsi ja juhtimist farmis reaalajas. 

Konverentsi korraldajate teatel on täppispiimatootmise konverents mõeldud Eesti edumeelsete piimafarmide juhtidele ja omanikele, kuid oodatud on kõik, kes on huvitatud piimandusest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles