Politsei otsib kontakti avariide tunnistajatega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Lääne tänaval rikkus seni tabamata sõidukijuht ööl vastu 5. aprilli maja ees parkinud Volkswagen Golfi.
Tartus Lääne tänaval rikkus seni tabamata sõidukijuht ööl vastu 5. aprilli maja ees parkinud Volkswagen Golfi. Foto: Politsei

Tartu avariipolitseinikud paluvad tunnistajate abi aprilli alguses Tartumaal juhtunud liiklusõnnetuste lahendamisel.

Pühapäeval, 6. aprillil teatati politseile, et Rõngu vallas Käärdis sõideti öö jooksul otsa kahele kasele ja männile. Kahju põhjustaja lahkus sündmuskohalt, teatas Lõuna prefektuur.

Ööl vastu 5. aprilli sõideti Tartus Lääne tänaval otsa tumesinist värvi sõiduautole Volkswagen Golf, millel sai kahjustada parem külg. Kahju põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

Laupäeval, 5. aprilli ennelõunal sõideti Elvas Konsumi parklas otsa helesinisele sõiduautole Mazda 2, millel sai kahjustada tagastange. Ka see otsasõitja põgenes sündmuskohalt.

Neljapäeval, 3. aprillil teatati politseile, et öö jooksul sõideti Tartus Sõpruse puiesteel otsa halli värvi sõiduautole Opel Vectra. Sõidukil purunes parem küljepeegel ning kahjustusi sai ka uks.

Neljapäeval, 3 aprillil kella 13.45 ajal sõideti Tartus Rebase tänava Büroomaailma kaupluse parklas otsa sõiduautole Citroen Berlingo. Sõidukil sai kahjustusi tagastange.

Neljapäeval, 3. aprillil kella 20 paiku teatati politseile, et Tartus Mäe tänaval sõitis väike sinine sõiduauto otsa maja ees olevale lillepostamendile ning lahkus kahju korvamata sündmuskohalt.

Teisipäeval, 1 aprillil teatati politseile, et päeva jooksul on Tartus Ümera tänaval otsa sõidetud pruuni värvi Ford Fiestale. Kahju põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud liiklusõnnetustest pealt nägema või oskavad anda muud teavet, palutakse helistada Lõuna prefektuuri avariipolitseinike telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles