Galerii: Lõuna-Eesti kulturismikarika võitis Janar Rückenberg

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Tartus peetud arvult kuuendatel Lõuna-Eesti kulturismi ja fitnessi karikavõistlustel kordas mullust võitu Janar Rückenberg, võites nii klassikalises kulturismis kui ka absoluutarvestuses.

Rückenberg kinnitas Tartu Postimehele, et vorm on juba praegu, mõned nädalad enne Eesti karikavõistlusi, päris hea. Tõenäoliselt kuulub mees ka maikuus Hispaaniasse sõitvasse Eesti kulturismikoondisesse.

Lava taga juhendas Janar Rückenbergi tema vend Silvar, kes on samuti juba aastaid treeninud. Vorm on küll hea, kuid proportsioonid ei luba veel kõrgele kohale tõusta. Tuleb veel treenida, nentis Silvar Rückenberg.

Nagu Lõuna-Eesti võistlustel tavaks, said lisaks kogenud kulturistidele oma esimese lavakogemuse ka algajad. Lisaks kulturismi ja klassikalise kulturismi kategooriatele olid täna kavas mõõduvõtud ka bodyfitnessis, bikiini fitnessis ja meeste physique's.

Absoluutarvestuse tulemused:

1. Janar Rückenberg

2. Kristjan-Johannes Konsap

3. Jürgen Ots

4. Kaspar Tõnisson

5. Veiko Kärbla

6. Andrei Abrossimov

7. Maksim Ivanov

8. Boris Blinov

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles