Lõunakeskusest evakueeriti tulekahju tõttu inimesed

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Lõunakeskuses.
Tulekahju Lõunakeskuses. Foto: Rainer Kaasik

Täna lõuna ajal läks Tartus ühes Lõunakeskuse kaupluses põlema elektrikilp, mistõttu evakueeriti inimesed kogu kaubanduskeskusest.

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja sõnul sai häirekeskus Lõunakeskuses puhkenud tulekahju kohta teate kella 13 ajal. Ta lisas, et põleng sai alguse ühe kaupluse elektrikilbist.

Päästjate saabudes olid poe töötajad alustanud põleva elektrikilbi kustutamist ning hoones levis suits. Päästetööde juhi otsusega alustasid kaubanduskeskuse töötajad hoone evakueerimist. Päästjad jätkasid tulekahju kustutamist ning lõikasid läbi ka põlevasse elektrikilpi viivad juhtmed. Peale põlengu kustutamist alustati hoone suitsust tuulutamist.

Kaubanduskeskus avati külastajatele uuesti kell 14.02.

Päästetööde juht rõhutas, et kaubanduskeskustes toimuvate tulekahjude korral on oluline kiire inimeste evakueerimine ning reageerima peaks juba enne päästjate saabumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles