Viimased visiidid on jõus

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Lember
Mihkel Lember Foto: Erakogu

Inimesed, kes on end varem kirja pannud Gildi tänaval asuva Tartu linna po­likliiniku eriarsti juurde, saavad sinna arsti juurde ka minna, kinnitas Tartu Linna Polikliiniku OÜ juhataja Mihkel Lember.


«Haigekassa ostab ära meilt kaduvate eriarstide järjekorra,» selgitas Mihkel Lem­ber. «See tähendab, et kõik patsiendid, kes on end nende eriarstide juurde hiljemalt 31. märtsil kirja panna, on meie majja ka oodatud.»

Pea kõik eriarstid võtavad patsiente selles majas vastu veel mai lõpuni, juuni alguseni.

«Aga uusi soovijaid ei saa me küll enam kaheksa eriala arsti juurde kirja panna,» lisas Mihkel Lember. Senisest kümnest eriarstist jätkavad linna polikliinikus haigekassa lepinguga tööd vaid silmaarstid ja gastro­enteroloog, kelle vastuvõtule saab end jätkuvalt kirja panna.

«Seis on raske, kuid polik­liinik jääb alles,» kinnitas Mihkel Lember. «Tööle jäävad röntgen, ultraheli, labor ja meie majas tegutsevad perearstid. Mõni eriala toimib ehk ka mõistliku hinnaga tasulise teenusena.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles