Raja pargi jooksuvõistlusele eelneb ühistreening

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksmine.
Jooksmine. Foto: SCANPIX

Tartu jooksusarja hooaeg algab sel pühapäeval Raja tänava pargis ühistreeninguga kõigile huvilistele. Nädal hiljem on aga tulekul seitsme kilomeetri pikkune Parkmetsa jooks.

Treenitus MTÜ ja Eratreening OÜ kutsuvad jooksuhuvilisi 6. aprillil kell 13 Raja tänava parki, kus jooksuekspert Hasso Paap juhendab jooksusõpru. Ühtlasi saab tutvuda võistlusrajaga, kus nädal hiljem tuleb võistlus. Samuti saab end võistlusele kirja panna.

Hasso Paap ütles, et ühistreeningul ei pea kartma liiga kõrget sportlikku taset. «Treening on planeeritud kõigile jõukohasena.»

Nädal enne jooksuvõistlust Paap treeningutega üle pingutada ei soovita. «Jooksjate seas on ütlus, et viimase nädalaga midagi enam paremaks muuta ei saa, kuid ära rikkuda võib küll.» Pigem anda organismile rohkem puhkust.

12. aprillil korraldatava Parkmetsa jooksu ja sellele eelneva ühistreeningu kohta leiab täpsemat infot www.treenitus.eu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles