Tartu vaatab üle arengueesmärgid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linn on alustanud arengustrateegia «Tartu 2030» ülevaatamist.

Homsest saavad kõik huvilised Tartu veebilehel www.tartu.ee/2030 vastata küsimustele Tartu arengu kohta, linna pikaajalisi eesmärke on kavas arutada valdkondlikel seminaridel ja maikuus linnarahva arutelul.

Abilinnapea Jarno Lauri sõnul ootab linnavalitsus kõigi tartlaste aktiivset osalust arengustrateegia koostamisel. «Lisaks ülikoolidele, vabaühendustele ja ettevõtetele on oodatud ka iga üksiku inimese panus. See on hea võimalus ühiselt oma linna tulevikku kujundada,» lisas Laur.

Arengustrateegia ülevaatamiseks toimub eri valdkondade ja huvirühmade esindajate osavõtul hulgaliselt seminare. Aruteludest võtavad osa nii ettevõtjad, kultuurivaldkonna ja vabakonna esindajad, ülikoolid, poliitikud kui ka paljud teised huvirühmad. Kõik huvilised on oodatud mai alguses avalikule arutelule ning sügisesele visioonikonverentsile. Volikogu menetlusse jõuab arengustrateegia aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles