Opera Pizza laieneb Annelinna

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne tänaval avatava Opera Pizza ruumid olid külastajate vastuvõtuks valmis juba reedel.
Anne tänaval avatava Opera Pizza ruumid olid külastajate vastuvõtuks valmis juba reedel. Foto: Kristjan Teedema

Pea kaks aastakümmet Vanemuise mäel töötanud Opera pitsakohvik avab eeldatavasti täna uue söögikoha ka Annelinnas Anne tänaval.

Vanemuise mäel tegutseb Opera juba 1996. aastast. Kolm aastat tagasi avas firma oma teise esinduse Tallinnas. Nüüd Anne ärikvartalis uksed avav pitsakohvik on Opera kolmas.

Ettevõttel läheb hästi, vastasel juhul uut kohta ju ei avataks, märkis Opera juhataja Kairit Land.

Muutumatu menüü

Niisama pikalt kui on Opera Pizza ajalugu, on muutumatuna püsinud ka kohviku menüü: pakutakse üksnes pitsat. Kivipõhjaga ahjus küpsetatavaid sorte on 15.

Ettevõte sai Anne tänaval asuvad ruumid enda käsutusse mullu oktoobrikuus ja siiani on seal käinud suur remont. Rendileping ruumide omanikuga sõlmiti esialgu viieks aastaks.

Mitmed pitsakohad pakuvad ka pitsa kojuvedu, kuid Opera seda ei tee. Kümmekonna aasta eest püüdsid mitmed tartlased tellida neilt pitsat aga nii: helistasid konkurendile, kuid palusid selle firma pakutava asemel tuua pitsa Operast. Mõnel juhul see ka õnnestus. «Meil on kahtlusi, et keegi teine teeb meilt ka kojuvedu,» möönis Land.

Tegevusloa ootel

Reedel oli Anne tänaval kõik juba avamiseks valmis: lauad-toolid paigas, leti kohal rippus menüü, külmkapid jooke täis. Üksnes ahju polnud veel huugama pandud. Kas uus söögikoht avab uksed täna või peab sellega veel natuke ootama, sõltub sellest, kas firma saab täna kasutusloa kätte.

Linnavalitsuse ettevõtlusosakonna peaspetsialist Lauri Maran märkis, et ettevõte saab kande majandustegevuse registrisse ehk kasutusloa kohe nädala alguses ja kohvikuga mingeid probleeme ei ole.

Avamispidu Opera uues kohas ei plaani. «Lihtsalt teeme uksed lahti,» lisas Land.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles