Gert Kullamäe: võit oli mänguilust olulisem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti korvpalliliiga veerandfinaali esimene kohtumine TÜ/Rocki ja Pieno zvaigzdesi vahel. Mängu võitis Rock 77:64.
Balti korvpalliliiga veerandfinaali esimene kohtumine TÜ/Rocki ja Pieno zvaigzdesi vahel. Mängu võitis Rock 77:64. Foto: Margus Ansu / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe ütles pärast võitu Balti liigas Pieno zvaigzdesi üle 52:50 ja poolfinaali jõudmist, et võit oli mänguilust olulisem.

„Lühidalt öeldes parem kole võit kui ilus kaotus. Oli äärmiselt kõva võitlusega mäng ning kumbki meeskond ei mänginud rünnaku poolel oma taset välja. Aga et play-off mängudes on punktivahe oluline, siis paneb see mängijad pingesse,“ sõnas Kullamäe ülikooli spordiklubi teabeteenistuse vahendusel.

„Võitluse poolest kõikidele poistele suured tänud," lisas Kullamäe. "Mäng oli vaimselt raske ja seda oli näha ka – rünnakul oldi krambis ja tahad või ei taha, siis nädal oli raske ja igaüks elab seda oma sisemuses erinevalt läbi. Peame nüüd leidma taas selle mõnusa rünnakurütmi, mida oleme viimased neli kuud mänginud. Aga loodetavasti muutis see võit pead selgemaks ja andis positiivsust juurde. Selles liigas lähevad mängud edasi.“

Poolfinaalis kohtub Rock Prienai Tonybeti meeskonnaga, esimene mäng on juba esmaspäeval, 24. märtsil Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles