Homses Tartu Postimehes: intervjuud Gert Kullamäe ja Janar Taltsiga enne sõitu Leetu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallimeeskond TÜ/Rock sõitis täna Leetu, kus kohtub homme BBL veerandfinaali teises mängus Pasvalyse Pieno zvaigzdesiga (pildil Gert Kullamäe bussijuhiga).
Korvpallimeeskond TÜ/Rock sõitis täna Leetu, kus kohtub homme BBL veerandfinaali teises mängus Pasvalyse Pieno zvaigzdesiga (pildil Gert Kullamäe bussijuhiga). Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna pärastlõunal asus TÜ/Rocki korvpallimeeskond teele Leetu, kus homme peetakse Balti liiga veerandfinaali otsustav kohtumine Pieno zvaigzdesi meeskonnaga. Esimese mängu kodus võitis Rock 77:64.

Enne teele asumist andsid Rocki peatreener Gert Kullamäe ja Janar Talts Tartu Postimehele intervjuu.

Intervjuust Gert Kullamäega:

Väga tähtis kohtumine on jälle tulekul. Kuidas on meeskond teisipäevasest raskest kaotusest emotsionaalset välja tulnud?

Eks see asi peab igaühel omal peas olema, kuidas ta halvad asjad unustab. Reaalsus on see, et täna kell kaks istume bussi ja põrutame Leedu poole. Mis siin ikka, uued mängud tulevad peale ja loodame, et kõik sujub. Ma loodan, et mehed on eelmise mängu unustanud. Mis siin ikka enam põdeda. Tagasi teha ei saa enam midagi.

Eurosarjas täitsite eesmärgi kuhjaga, aga Balti liigas vajab kõik veel tõestamist, kuigi Rockil on 13-punktiline edu.

Sellele edule ei tasu mõelda. Tuleb minna mängima ja tuleb mängida võidu peale. See 13 punkti on tänapäeva korvpallis väga väike vahe, mis võib kiiresti kokku sulada. Tuleb lähtuda oma mängust.

Intervjuust Janar Taltsiga:

Olite teisipäeval tõsiselt tervisega hädas. Kuidas nüüdseks olukord on?

Tasapisi läheb paremaks, täna hommikul tegin juba kerge trenni kaasa. See oli vist rohkem kõhugripi moodi asi, oksendasin ja oli palavik. Olen võtnud igasuguseid rohtusid. Teisipäeval olin ikka täiesti zombie. Pea käis mängu ajal ringi ja ma ei saanud maast ega ilmast aru.

Kas meeskond on euromängu kaotusest üle saanud?

Eks ikka raske oli, aga homme on juba uus mäng ja tuleb sellele keskenduda. Ma arvan, et mehed annavad endast kõik. Siin pole kusagilt enam tagasi hoida. See on jälle elu ja surma mäng. Anname endast maksimumi ja läheme võitlema.

Pikemalt loe homsest Tartu Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles