Piibe maanteel õnnetusse sattunud politseiauto juht oli kaine

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuspaik.
Õnnetuspaik. Foto: Risto Mets

Eile õhtul Tartumaal Piibe maanteel juhtunud kolme hukkunuga liiklusõnnetuses osalenud politseibussi juht oli kaine, teise auto juhi kohta on info selgitamisel.

Juhtunu asjus kriminaalmentlust juhtiva Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina ütles Postimehele, et sõiduauto kiirus pole praegu teada. Samuti ei ole veel vastust küsimusele, kas sõiduauto juht oli kaine või mitte. «Sündmuskohal toimunud kontroll tuvastas, et politseiametnik oli kaine,» märkis ta.

Sõiduautos oli kokku kolm inimest: ees istus kaks naist vanuses 23 eluaastat ning tagaistmel 23-aastane mees. Politseibussis oli sõidukijuht üksi. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkusid naised sündmuskohal. Sõiduautos olnud mees viidi üliraskes seisundis haiglasse, kus ta hiljem suri. Politseiametnik sai kerge vigastuse, talle tehti haiglas tervisekontroll.

Kõik õnnetuse osapooled kasutasid prokuratuuri andmetel turvavööd.

Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlus. Kuna üks liiklusavariis osalenu oli politseiametnik, viib kriminaalasja kohtueelset menetlust läbi politsei- ja piirivalveameti sisekontrollibüroo ning menetlust juhib Lõuna ringkonnaprokuratuur.

Kolm elu nõudnud liiklusõnnetus juhtus eile õhtul kella seitsme ajal Tartu-Jõgeva maantee 18. kilomeetril Erala küla juures. Sõiduautot juhtinud 23-aastane naine kaotas libedal teel selle üle juhitavuse ning sõitis vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastassuunas otse liikunud politsei operatiivsõidukiga, mis seepeale teelt välja sõitis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles