Gert Kullamäe: katsumused panevad ühte hoidma

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe ütles ungarlaste lennukiga juhtunud probleemi kohta, et ootamatud katsumused võivad mängijaid liita ning vastasmeeskonna vintsutamine ei mõjuta tänast kohtumist.

«Eks see on nii ja naa. Sellised rasked katsumused panevad sageli meeskonda ühte hoidma. Meil omalgi on selliseid kogemusi, kui olime näiteks Samaaras lumevangis. Rasked hetked võivad meeskonda veel rohkem liita ja ma arvan, et küll nad saavad sellest üle,» lausus Kullamäe. «Kuigi puhkeaega jäi neil küll vähemaks, arvan ma, et see ei mõjuta homset (tänast – toim) mängu. Sellised asjad juh­tuvad ja midagi pole teha.»

Rock alustas Szolnokisse sõitu kolmapäeva hommikul pool kümme. Kõigepealt sõideti bussiga Riiga, sealt lennukiga Varssavisse ning seejärel teise lennukiga Budapesti. Szolnok asub Ungari pealinnast umbes 100 kilomeetri kaugusel.

«Jah, meil on pikk reis, jõuame alles õhtul pool kümme hotelli, aga püüame hakkama saada. Oli võimalus hakata ka hommikul pool viis reisima ja õhtul esimene trenn teha, aga otsustasime rohkem puhkusele rõhku panna,» rääkis Kullamäe eile hommikul.

Täna Ungaris peetava teise veerandfinaalmängu kohta arvas Kullamäe, et kohtumine tuleb üsna sarnane teisipäevasega.

«Mis sa ühe päevaga ikka muudad. Eks nad loodavad kodupublikule ja meie peame jälle valmis olema maa-alakaitse vastu. Võib-olla nuputame midagi välja, aga mängijad on ju samad, mehed teavad üksteist nüüd juba paremini ja arvata võib, et tuleb üsna sarnane mäng,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles