Selgusid Tartu õpilasmeistrid maadluses

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Englas SK võidukas võistkond koos juhendaja Kristjan Pressiga .
Kalev/Englas SK võidukas võistkond koos juhendaja Kristjan Pressiga . Foto: SK Kalev/Englas

Võtteid ja nippe, lusti ja tahet, rõõmu ja pisaraid - nende sõnadega võttis pühapäeval peetud Tartu meistrivõistlused maadluses kokku treener Voldemar Press. Matil käisid 6 - 15aastased poisid ja tüdrukud.

Põnevaim kohtumine peeti Pressi hinnangul kuni 38 kg finaalis, kus vastamisi läksid Eesti õpilaste meistrivõistluste ja mitmete teiste võistluste medalivõitja Richards-Tasuja Avald (EMÜ SK) ja Kalev/Englas SK esindaja Georg Kristerson. Viimane saab Eestis peetavatel tiitlivõistlustel osaleda alles kahe aasta pärast ja sedagi eriloaga.

Kohtumine oli väga võitluslik ja lõppes punktidega 10:10 kuid kogenuma poisi võtete hinded olid pisut kõrgemad ning seekord esikoha Avaldile. 

Mitmes kaalukategoorias näitasid teisedki Englase poisid võitluslikku maadlust, realiseerides neid oskusi mis treeningutel omandatud. Oma kaaludes võitsid Karlis Ander All, Märt Kuld, Robin Samarüütel, Tambet Palgi ja Kristo Keero. Kalev/Englas SK võistkondlikku esikohta aitasid saavutada veel Pärtel Palgi, Robin Krivmen, Kenert ja Kerdo Aromets, Rain Kittus, Ivan Kulak ja Georg Kristerson.

Võistkondlikult teiseks tulnud TÜ ASK maadluspoistest olid võitjad Romet Ranadim, Joosep Malmre, ja Ott Heliste ning diplomivõitjad Uku Savi, Vallo Ainsar, Andreas Lõvi, Kert Sarik ja Joosep Silm.

EMÜ SK oli sedapuhku kolmas koosseisus Richards-Tasuja Avald, Veronika Vesso (tüdrukute parim), Martti Vanker, Matti Matias Sivula olid samuti auhinnasaajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles