Tudengite õigusbüroo on taas avatud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikooli üliõpilaste õigusbüroo jätkab tasuta õigusalase nõustamisega esmaspäevast, 3. märtsist ning jääb avatuks 5. maini.

Ülikooli pressiesindaja teatel tuleb nõu soovijail end eelnevalt registreerida telefonil 737 5299 või e-posti teel juuraabi@ut.ee. Vastuvõtt õigusbüroos toimub esmaspäeval, teisipäeval ja neljapäeval kell 16–19 ja laupäeval kell 11–14 Tartus Näituse 20 ruumis 115.

Õigusnõu annavad Tartu ülikooli õigusteaduse bakalaureuseastme viimase aasta üliõpilased ja magistrandid ning see on kõigile tasuta.

Tudengite õigusbüroo juhendaja, TÜ kriminaalprotsessi lektori Andreas Kanguri sõnul suunavad abivajajaid õigusteaduskonna tudengite juurde ennekõike maakohus, politsei, sotsiaalhoolekanne ning kohalikud omavalitsused. Lisaks leidsid juriidilise nõu vajajad tee õigusbüroosse ka ise või läbi tuttava soovituse.

Kangur tõdes, et järjepidev büroo töö on end nii erinevates institutsioonides kui ka linnarahva hulgas juurutanud. TÜ õigusteaduskonna tudengite juriidilist nõu hinnatakse kõrgelt ning nende töö kvaliteeti peetakse võrdseks teiste tasuliste juriidilist nõu pakkuvate büroodega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles