Õpetaja: Arko on vaimukas ja hea naljamees

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiu Noor
Õpetaja
Tiiu Noor Õpetaja Foto: Erakogu

Arko on olnud algusest peale suur huviline ja väga innukas. Kui tal on kindel eesmärk, siis tal alati silm särab. Kindlasti on ka selliseid momente, kus teda tuleb tagant utsitada, aga üldiselt on ta väga elav ja vahetu.

Ta on ka vaimukas ja hea naljamees. Viimastel aastatel suhtleme juba kui sõbrad ja mõnikord see isegi segab õppimist. Oleme nii palju koos konkurssidel käinud ja seetõttu oleme ka inimestena lähedasemaks muutunud.

Võib Arkot nimetada imelapseks?

Seda ma ei ütleks. Tema eelis on see, et ta on väga hea esineja ja tal on tugev lavaline sära. Ta on võimeline ennast kokku võtma ja ta realiseerib ennast alati väga hästi. Mitte lihtsalt ei esita lugu hästi, aga tal on see x-faktor juures. Ja tal on ka väga tugev pere toetus.

Millal teie aru saite, et Arko on eriline poiss?

Huviline on ta olnud algusest peale. Juba teises klassis panin ta esimesele konkursile ja ta võitis selle kohe ära. Olen püüdnud ka repertuaariga teda innustada ja katsetada piire. Aastatega on ta hakanud muusikat armastama.

Kas Arko tase on tema vanuseklassis maailma tipp?

Maailmas on sellises vanuse häid mängijad palju, aga meie kooli tasemest on ta juba ammu välja kasvanud. Tema repertuaar on ammu juba selline. Meie koolis ei ole minu teada olnud kunagi nii säravat klaverimängijat. Oma vanuseastmes on ta kõik konkursid nii Eestis kui Lätis ära võitnud.

Millist tulevikku Arkole ennustate?

Ta peab valiku ise tegema ja pole kindel, et ta muusika peale jääb. Tal on väga hea pea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles