Järelhaagisega veok tegi Põlvamaal avarii

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna õhtul juhtus Põlvamaal Tartu-Võru maanteel avarii järelhaagisega veokiga, inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Täna õhtul kella 18.30 paiku sai Lõuna prefektuuri juhtimskeskus teate, et Põlvamaal Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 212. kilomeetril on juhtunud liiklusõnnetus, vahendas politsei- ja piirivalveameti (PPA) Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Esialgsetel andmetel kaotas veoauto Daf Maaritsas suunaga Tartust Võru poole teeoludele mittevastava sõidukiiruse tõttu libedal teel juhitavuse, kaldus vastasuunavööndisse, kus põrkas vastu teepiiret ning paiskus esiosaga kraavi. Teele jäänud veoki järelhaagis on sulgenud ühe poole maanteest ning politseinikud reguleerivad sündmuskohal liiklust.

Põlva politseinikud selgitasid, et veokit juhtinud 1968. aastal sündinud mees oli kaine, omas juhtimisõigust ning tema sõiduki rehvid vastasid kehtestatud nõuetele.

Liiklusõnnetuses sõidukit juhtinud mees vigastada ei saanud ning meedikute abi ei vajanud.

Politsei tuletab talvistes oludes sõitvatele kutselistele juhtidele meelde, et koormaga sõiduki juhitavus pidurdamisel ja manöövrite sooritamisel talvisel libedal teel on igal juhul raskendatud ning seejuures on oluline kinni pidada sõidukitele kehtestatud massipiirangutest ja koorma kinnitamisele kehtestatud nõuetest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles