Kool kutsub eakate tervisepäevale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tervishoiu Kõrgkool.
Tartu Tervishoiu Kõrgkool. Foto: Kristjan Teedema

Täna kell 16–19 on Tartu tervishoiu kõrgkoolis tervislik õhtupoolik, kus räägitakse väärikas eas inimeste muredest ja rõõmudest ning võimalustest, mis aitavad eakate tervist, heaolu ning turvatunnet tugevdada.

Terviseteemalised vestlusringid algavad kella 16 ja 19 vahel igal pool- ja täistunnil. Arutluse all on valu, probleemid paksenenud küüntega, pidamatus, kõhukinnisus, millal kustuda pereõde või millal koduõde ning suu ja hambaproteeside eest hoolitsemine.

Ka on tervisepäeva külastajal võimalus ülevaade saada oma tervisenäitajatest ja tutvuda tervisetoodetega. Avatud on lastehoiutuba.

Niisugused päevad toimuvad Tartus kord kuus neljapäeviti Nooruse 5 õppehoone 0-korruse paremas rohelises tiivas. Kuu aja pärast, 20. märtsil räägitakse sellest, millised tervisemured nõuavad kiiret sekkumist ja milliste puhul seda tingimata tarvis ei ole ning kuidas erinevates olukordades käituda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles