Saalihokimeeskond alistas liigaliidrid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval alistas EMÜ SK esindusmeeskond võõrsil saalihoki meistriliigat juhtiva Jõgeva SK Tähe. Veel seitse ja pool minutit enne mängu lõppu oli seis 7:5 Tähe kasuks, vaid minut hiljem oli juba viik 7:7, sest Kristaps Bertins ja Daniel Matsukevitš (mõlemale söötis Lauri Nieminen) viskasid 10-sekundise vahega Jõgeva väravavahi Tõnis Vähi selja taha kaks palli. 

Pool minutit enne kohtumise lõppu viis Ott Ahonen (sööt Jaan Tähistelt) Tartu meeskonna juhtima 8:7. Seejärel võttis Jõgeva meeskond väravavahi välja, et saaks kasutada kuut väljakumängijat, ja risk kandis vilja, sest 15 sekundit hiljem oli seis taas viigis, kui Raul Kivi toimetas palli (sööt Nikoli Roobilt) EMÜ puuriluku Karl-Erik Kruusmaa selja taha.

Lisaaja eelviimasel minutil õnnestus Matsukevitšil anda hea sööt Nieminenile, kes vormistas ka tartlaste võidu. Võit ei parandanud EMÜ kohta tabelis, kuid andis kindlasti hea meeleolu, et vastu minna varsti algavatele kohamängudele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles