Restoranikuu tutvustab Lõuna-Eesti maitseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahvel ja nuga.
Kahvel ja nuga. Foto: SCANPIX

Täna kell 18 avatakse Tasku keskuses Tartu, Otepää ja Alatskivi restoranide ühine festival «Maitsev Lõuna-Eesti». 

Avamisel tutvustatakse tänavust restoranikuud ning kohapeal on esindatud osalevate restoranide kokad.

Festival kestab 14. veebruarist 16. märtsini ning sel osalevad 13 restorani pakuvad igaüks kolmest toidust koosneva maitsmismenüü hinnaga 15 eurot.

Lisaks tegutsevad kaks pop-up-restorani. Ajutine restoran Peipsimaa on avatud maitseelamuse kojas Antoniuse õues 7. ja 8. märtsil. Tasku keskuse aatriumis asuvas ajutises restoranis tutvustavad festivalil osalejad oma hõrgutisi veebruarikuu nädalalõppudel.

Kogu teabe osalevate restoranide ja nende pakutava menüü kohta leiab internetist www.eestimaitsed.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles