Martin Vahimets Gert Dorbeku vigastusest: meie oleme optimistid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Dorbek pingilt Rocki ja Samaara mängu jälgimas.
Gert Dorbek pingilt Rocki ja Samaara mängu jälgimas. Foto: Margus Ansu / Postimees

Samaara vastu mängides vasaku jala hüppeliigest vigastanud TÜ/Rocki korvpallur Gert Dorbek peaks meeskonna füsioterapeudi sõnul olema peagi taas mänguvalmis, sest vigastus ei olnud väga tugev.

«Nii hull see pole, et tuleks hirmus pikk paus teha, aga hea oleks kui ta laupäeval ei mängiks,» lausus Martin Vahimets Dorbeku vigastust kommenteerides.

Vahimetsa sõnul väänas Dorbek vastasmängija jalale kukkudes hüppeliigest, kuid õnneks mitte nii tugevalt, et selle pärast oleks vaja eraldi arsti juurde minna. «Nii hull ei ole. Kõõlused ja sidemed on terved, aga väike paistetus on küll,» lausus Vahimets

«Kui teisipäevast mängu silmas pidada, siis mina teda pigem laupäeval mängima ei laseks, aga paari päeva jooksul võiks see tagasi tõmmata. Õnneks midagi košmaarset ei ole.» lausus Vahimets. Rock kohtub laupäeval kodusaalis Balti liiga raames Juventusega ning järgmisel teisipäeval eurosarjas võõrsil Belgia meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles