Rocki peatreener: oleme ennegi võitnud endast rikkamaid klubisid

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Peeter Langovits

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe ja meeskonna üks liidreid Janar Talts peavad tänases eurosarja kohtumises Krasnõje Krõljaga tähtsaimaks kodusaali toetust ning keskendumist mängule.

«Peame oleme fokusseeritud vastasele ning võtma üks mäng korraga. Oleme ennegi võitnud hea kodupubliku ees endast tugevamaid ja rikkamaid klubisid. Miks ei võiks see ka homme (täna – toim) juhtuda,» lausus Kullamäe eile pärastlõunal.

Peatreeneri sõnul on täna võita raske, aga mitte võimatu. «Ega neil pole ka kerge meie täismaja ees mängida. Tuleb kõva lahing ning tahaks loota, et saali tuleb nii palju rahvast, kui see vähegi mahutab,» ütles Kullamäe.

Janar Talts lisas, et loodab täna kõigilt Rocki mängijatelt õnnestunud mängu. «Tahaks loota, et meie mängime väga hea mängu ja nemad ebaõnnestuvad. Ennustada ei oska ja raskeks läheb, aga kes ütles, et lihtne peab olema,» lausus Talts.             

Jaanuari alguses õnnestus Rockil Samaara meeskonda võõrsil ühe punktiga võita, kuid praeguseks on vastased teinud läbi põhjaliku uuenduskuuri. Meeskonda on juurde tulnud neli uut mängijat ning vigastusest on paranenud 215-sentimeetrine keskmängija Artjom Zabelin.

Samaara mängijad on Kullamäe sõnul väga hea klassi ning individuaalse meisterlikkusega. «Teevad üks-kaks kiiret söötu ning juba üritab mõni hakata üks ühele sisse murdma,» iseloomustas Kullamäe vastaste mängu. Ta tõdes, et üks-üks-kaitses tuleb Rocki mängijatel kõva tööpäev.

Taltsi sõnul on uuenenud Krasnõje Krõlja meeskonnal igal positsioonil Euroopa tasemel mängijad. «Võistkondlikkuse kohta ei oska öelda, aga individuaalselt on nad väga tugevad ja tuntud nimedega meeskond,» sõnas ta. Talts loodab, et Rocki saab aidata ka Joosep Toome, kes küll vigastas viimases mängus Valga vastu hüppeliigest.

«Pallitrennid on ta vahele jätnud, aga õhtul teibime jala kinni ja vaatame, kas ta saab meie pikkadele mõne minuti puhkust anda või ei saa,» lausus Kullamäe lootusrikkalt. Kui Rock täna võidaks, oleks vahegrupist edasipääs tagatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles