Maratoniklubi osalustasu tagasi ei maksa

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Maraton
Tartu Maraton Foto: Klubi Tartu Maraton

Tartu maratoni veebilehe andmetel on end suusaürituse 32 ja 63 km distantsidele kirja pannud üle 5200 spordihuvilise. Neist paljud on juba ära maksnud ka osalustasu, mis oli soodusregistreerimise ajal vastavalt distantsi pikkusele 25 ja 40 eurot. Viimastel nädalatel maksis maratonile kirjapanek juba vastavalt 50 ja 80 eurot.

Maratoniklubi turundus- ja kommunikatsioonijuht Peeter Liik selgitas, et osalustasu inimestele tagasi ei maksta. «Lähipäevil lööme tulud ja kulud kokku ning siis vaatame, kas saame osa raha üle kanda järgmisse aastasse,» selgitas Liik.

Viimati jäi maratonisõit ära 2008. aastal ning siis tehti samamoodi. Toona said rahast ilma jäänud registreeruda 2009. aasta Tartu maratonile 50-protsendilise soodustusega. Kas ja kui suurt soodustust saab klubi registreerunutele pakkuda uuel maratonil, selgub hiljem.

Kõik numbrid, kiibid, juhendmaterjalid ja toidutalongid on juba tellitud ning nendega seotud kulutused tehtud. Numbreid paraku edaspidi kasutada ei saa, sest neile on juba peale trükitud ürituse kuupäev. Samuti aeguvad infomaterjalid. «Seda peame samuti arutama, mis saab stardimaterjalidest,» tõdes Liik.

Kui kevadepoole peaks siiski maha tulema korralik lumi, plaanib klubi maratoniraja ikkagi valmis teha, et suusahuvilised saaksid seda kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles